Curriculum integrat aplicat la clasa a XI-a C - anul şcolar 2010-2011

marți, 8 martie 2011

Concurs de proiecte

 Dragi elevi,


Următoarea etapă (cea mai importantă) în derularea proiectului nostru este participarea la Concursul Naţional de Proiecte Inter/Transdisciplinare Învăţarea pentru societatea cunoaşterii. După cum ştiţi, pentru participare la concurs trebuie să parcurgem anumiţi paşi şi să trimitem materialele cerute la Siveco România. Termenul-limită pentru acceptarea documenteleor pentru concurs este de 15 martie 2011, data poştei! 

Vă reamintim cerinţa dlui Mihai Stanca, coordonatorul departamentului eLearning Siveco, referitoare la data de 10 martie, data-limită de completare a chestionarelor on-line pentru elevii participanţi în proiect, chestionare pe care le puteţi vizualiza şi completa la adresa: http://www.surveymonkey.com/s/invatarea_pentru_societatea_cunoasterii.

Vă rugăm, aşadar, să nu uitaţi de completarea acestor chestionare. Să sperăm că vom avea succes cu privire la înscrierea şi participarea la concurs. Pentru orice problemă legată de acest concurs, verificaţi site-ul priectului: http://transdisciplinar.pmu.ro/.

Cu cele mai bune gânduri,
prof. dr. Adriana Cînţa